Loading...

Over mij

Van Franse afkomst, heb ik door mijn ervaring aan de Academie voor Schone Kunsten en het Sint Lukas Instituut van Doornik, België leren ontdekken. Hieraan volgde een tienjarig professionele activiteit in de sector van surf-sporten tussen bergen en zee, daarna een ander tien jaar met een commerciële functie voor een leidend merk in sportuitrusting.

Maar de wens om zich opnieuw te verbinden met de artistieke wereld is er echter altijd geweest, het ontwikkelde, en op een dag in 2015 is de gelegenheid ontstaan. Een ontmoeting, een openbaring: ik zou nu al mijn energie besteden aan het verkennen van food styling, om het plezier van het koken en mijn artistiek gevoel te laten samenspelen met composities, kleuren, stoffen en sfeer. Steeds op zoek gaan naar technische oplossingen ... een voorkeur vol hartenlust!

Sindsdien, verlang ik elke ochtend om nieuwe uitdagingen aan te gaan, te mogen ontdekken en te verkennen ... maar ook om ideeën te delen en samen op zoek te gaan... daarbij waardeer ik vooral te mogen samenwerken met fotografen.

Volhardend, positief en vastberaden, laten we samen nieuwe werelden ontdekken!

Invloeden

Onder mijn grootste inspiratiebron staat de zee, en vooral de Noordzee door haar mooie sfeer, de ongelooflijk rijke lichtspellen en altijd veranderende uitstraling. De maritieme sfeer heeft altijd deel gemaakt uit mijn wereld, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak, en het heeft nog steeds invloed op mijn werk.

Grondstoffen spreken me aan, ik voel graag het leven aan in een compositie of een object, een dynamiek. Maar ik hou ook van een ander kader, het moedigt het werk aan!